El Consell de l'Audiovisual impulsarà la formació i producció de recursos per a la divulgació de l'audiovisual a la Comunitat Valenciana

La CACV inicia una línia de col·laboració amb la càtedra d'Alfabetització Mediàtica de l'UJI-RTVE

CAVC

El Consell de l'Audiovisual de la Comunitat Valenciana (CACV) ha començat una línia de col·laboració amb la càtedra d'Alfabetització Mediàtica de l'UJI-RTVE per a contribuir a la formació i la producció de recursos per a la divulgació i pedagogia sobre la cultura de l'audiovisual a la Comunitat Valenciana.

En la sessió plenària celebrada aquest matí a la Casa dels Caragols de Castelló de la Plana, ha participat com a convidat Javier Marzal, director de la càtedra d'Alfabetització Mediàtica. Marzal ha exposat els projectes de la càtedra i la voluntat de continuar teixint complicitats per què l'alfabetització mediàtica s'incorpore de diferents maneres al sistema educatiu i es faça extensiva i accessible, a més, a la resta de la ciutadania.

Dimissió d'Empar Marco

D'altra banda, en la sessió plenària, la consellera Empar Marco ha presentat la seua dimissió a causa de la seua recent incorporació professional a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. El Consell ha expressat el seu agraïment a Empar Marco per la labor realitzada i els consellers i conselleres han destacat el seu ampli coneixement del sector audiovisual valencià, la seua capacitat de treball i les valuoses aportacions que ha realitzat a les iniciatives desenvolupades pel CACV des de la seua creació.

El ple del Consell també ha aprovat una modificació de caràcter jurídic a l'esborrany del projecte de reglament orgànic i de funcionament del CACV en procés de tramitació i s'ha donat curs a una denúncia d'un particular sobre els continguts d'una televisió local.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació