La Guàrdia Civil deté a una persona per diversos furts comesos en habitatges de la Vall d´Uixó

La Guàrdia Civil ha detingut a una dona com a suposada autora de dos furts de joies en dos domicilis de la localitat de la Vall d´Uixo.

L'actuació s'inicià amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a combatre els robatoris i furts en habitatges i locals de la província, quan els agents van tenir coneixement mitjançant el control que es ve desenvolupant amb periodicitat en llocs de compra-venda d'or en la localitat, que una veïna de forma continuada havia venut joies per un valor de més 3.000 euros.

Per aquest motiu els agents van iniciar una recerca que van donar com a resultat que les joies venudes no eren de la seua propietat, i que havien sigut sostretes en un primer cas a una parella d'ancians de la qual treballava com la seua cuidadora i en el segon a una amiga abusant de la seua amistat. 

Els propietaris de les joies furtades no tenien coneixement de la sostració de les mateixes fins que no van ser avisades per la Guàrdia Civil, interposant seguidament la corresponent denúncia.
Per tot açò es va procedir a la detenció d'una dona, de 43 anys d'edat, com a suposada autora de dos delictes de furt en domicilis. Les diligències instruïdes han sigut lliurades en el Jutjat d'Instrucció número 3 de Nules. L'actuació ha sigut duta a terme per efectius de la Guàrdia Civil de la Vall d'Uixó.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació