El Sender de l’Aventura posarà punt i final al 50 Aniversari del AEB

PUENTES TIBETANOS 2017

Amb motiu del 50è aniversari de l’Agrupament Escolta Borriana, el proper cap de setmana, 21 i 22 de maig, les activitats d’aventura seran les protagonistes a la Plaça de la Fira de Borriana. Es tracta del Sender de l'Aventura, una activitat organitzada pel mateix Agrupament amb la col·laboració de l'empresa de treballs verticals EsportVerd i amb el suport de l'Ajuntament de Borriana. 

Per part dels membres de l'Agrupament, amb aquesta iniciativa es pretén acostar aquest tipus d'activitats, que es poden desenvolupar en un entorn natural a l'interior de la nostra província, a la gent de Borriana, de manera que les puguin conèixer i interessar-se en aquesta forma de lleure sana i en la naturalesa. Per arribar al nombre més gran de gent i oferir un nou projecte d'oci i conscienciació social i mediambiental, també s'ha avançat que aquesta és una activitat pensada per gaudir en família, ja que hi haurà activitats per a totes les edats, des d'un rocòdrom inflable per a els més petits fins a una tirolina que creuarà el riu Anna. 

A més, els assistents podran experimentar el que se sent escalant un rocòdrom, caminant per una paret fent ràpel, escalant amb calaixos, trepitjant un pont-mono i passejant per diversos ponts tibetans. L'accés a cadascuna d´aquestes atraccions tindrà un cost simbòlic amb l'opció al paquet de varies activitats per un preu reduït. Des de l'Agrupament s'ha avançat que l'esdeveniment s'inaugurarà el mateix dissabte a les 10.00 hores del matí i es desenvoluparà en dos torns, de 10h a 14h i de 16h a 20h, el dissabte i sols en torn de matí, el diumenge. Durant tot el dia podreu visitar la taula informativa de l'Agrupament Escolta Borriana.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació