Policia Local i Guàrdia Civil incauten més de 4 kilos de marihuana a Almenara

cogollos incautadosL'operació se salda amb un detingut de 62 anys d'edat veí d'Almenara per un presumpte delicte contra la salut pública

Un home de 62 anys d'edat, veí d'Almenara, ha sigut detingut en el marc d'una operació de la Policia Local i la Guàrdia Civil d'Almenara que ha permès la confiscació de 4,1 quilos de marihuana i l'acusació d'un presumpte delicte contra la salut pública.

Tot va començar quan per part de la grua es va retirar un vehicle de la via pública a Almenara, del que posteriorment els agents de la Policia Local d'Almenara es van adonar que desprenia una forta olor a marihuana, per la qual cosa després de procedir al registre del mateix es van detectar dues caixes embalades on es trobaven una sèrie de plantes de marihuana que després de ser desfullades,  van arribar a pesar 4 quilos.

En aqueix moment la Policia Local d'Almenara va procedir a la detenció, per un delicte contra la salut pública, d'un veí de la localitat de 62 anys d'edat, confiscant-li les plantes i llegint-li els seus drets. Tot seguit les diligències van ser continuades per la Guàrdia Civil d'Almenara que va prosseguir la recerca, sol·licitant les pertinents autoritzacions i realitzant els registres necessaris per a continuar la recerca en altres punts, per a concloure tot el procés iniciat anteriorment.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació