La xarxa cicloturista Eurovelo passarà pel terme municipal d'Almenara

Ja ha començat a senyalitzar-se dins de la primera fase dels treballs d'adequació

ev4.jpg

Almenara formarà part dels municipis integrats en la xarxa de rutes ciclistes de llarga distància europea denominada Eurovelo que a través de 17 rutes connecta en vies de ciclovianants diversos punts d'Europa. En concret pel terme municipal d'Almenara passarà la ruta 8 denominada Eurovelo Mediterrània que connecta Cadis amb Atenes per a després saltar a Xipre.

En el cas d'Almenara està ruta connectarà el nucli urbà amb la Platja Casablanca. Així, dins del terme municipal d'Almenara, la ruta entrarà pel Camí Benavites per a afrontar un tram urbà i posteriorment transcórrer pel Camí Cabeçol, Camí Magraner i Camí Serratella fins a la Platja Casablanca.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat la importància de formar part d'aquesta ruta ciclista europea, que “no sols farà que vinguen cicloturistas a la localitat, sinó que a més podrà ser usada pels nostres veïns i veïnes”. També entre els objectius de la xarxa Eurovelo està “promoure els viatges sostenibles i l'ús de la bicicleta, per al que comptem amb un gran entorn”.

Així, el pas de la xarxa Eurovelo per Almenara ja ha començat a ser visible amb la primera senyalització per part de la Generalitat Valenciana dels camins i llocs pels quals passaran els ciclistes, zones que també s'adequaran i milloraran progressivament. A més, des de l'Ajuntament d'Almenara, se senyalitzarà, adequarà i millorarà aquesta tardor-hivern el tram dins d’Eurovelo que transcorre pel nucli urbà.

 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació