Almenara celebrarà les festes d'estiu a la platja Casablanca entre el 6 i el 20 d'agost

Enguany es recuperaran els actes tradicionals als quals se sumarà la segona edició del Nature Fest amb les food trucks, concerts i jocs infantils

cartell festes platja

La Platja Casablanca d'Almenara recuperarà amb el format complet les tradicionals festes d'estiu després de la pandèmia. Així un any més les competicions esportives, els bous i vaques, el xixo xixero o el castell de focs artificials estaran presents junt a la segona edició del Nature Fest amb activitats infantils, música i les populars food trucks. Els festejos transcorreran entre el 6 i el 20 d'agost.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “d'aquesta manera tornem a apostar per les celebracions estiuenques de la nostra platja, i per això tornaran els bous i vaques, el xixo xixero, l'esport o la xopà juntament amb altres activitats tradicionals que aquests dos anys anteriors no hem pogut celebrar” però a més “després de l'experiència de l'any passat sumarem a la programació el Nature Fest, amb les food trucks, la música i els jocs infantils, ja sense restriccions i d'una manera completa”.

Així, les celebracions començaran el 6 d'agost amb la Volta a Peu a la Platja d’Almenara que arribarà a la seua XXXVIII edició. El diumenge 7 es celebrarà el concert de la Banda Simfònica de l’Associació Musical Santa Cecília d'Almenara, mentre que el dimecres 10 començarà la III edició del cicle musical La Mar de Cultures, amb actuacions a la Biblioteca de la Platja Casablanca, que es prolongaran els dies 17, 24 i 31 d'agost.

Les vaques i els bous embolats del ramader local Juan Faet seran el dijous 11 i el divendres 12 d'agost, dia en què també la Comissió de Festes de Dalt de la Muralla realitzarà la xopà i el “bou infantil”. El diumenge 14 arribarà la Travessia nadant, i el dimarts 16  es celebrará Sant Roc amb la missa, la processó i el castell de focs artificials, que enguany serà en la zona nord. El dissabte 20 arribaran les paelles de pre-festes patronals i el tradicional xixo xixero, al qual seguirà la representació del Flautista de Hamelín dins de l’Estiuet.

Aquestes activitats es completaran amb la segona edició del Nature Fest que es desenvoluparà entre l'11 i el 16 d'agost en l'aparcament del Carrer Costa del Sol. Allí cada vesprada obriran les seues portes les conegudes food trucks i hi haurà activitats infantils. També se celebraran tardeos musicals, concerts nocturns i discomòbils. Entre ells destaquen els tributs a Luz Casal (dijous 11 a les 23 hores) i Bon Jovi (dimarts 16 a les 20 hores).

A més també entre altres, està inicialment prevista l'actuació durant aquestes jornades en les diferents sessions musicals de: Rumba Sierra, Culpables, Kilian Martínez, Luis Carrillo, DJ Sebas, Paradita Flamenca, Confecciones Edos, Cod Routers, Taranto, Bricks the Vet i Paco Ibáñez.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació