Almenara tindrà al setembre un segon "camí segur a l'escola"

Transcorrerà des de la Plaça de la Constitució fins al col·legi

cami_segur_2.jpg

L'Ajuntament d'Almenara ha représ el programa de “Camins segurs a l’escola” que va quedar paralitzat per la pandèmia i ja prepara l'adequació d'un segon camí segur que transcorrerà per la part alta de la localitat, que començarà en la Plaça de la Constitució (Agüelets) i acabarà en el CEIP Juan Carlos I. La intenció és que estiga operatiu en setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar. Aquest camí se sumarà al ja existent des de 2019 que connecta l’Escola Infantil Municipal amb el col·legi.

Segons ha explicat el Cap de la Policia Local d'Almenara, Javier Navarro, “el camí començarà en la Plaça Constitució a l'altura del Carrer Castelló per a anar a buscar el carrer La Creu i el més recte possible arribar fins a l'escola”. Així en totes aquestes zones es posaran “tots els elements de protecció necessaris en les voreres i passos perquè siguen segurs” així com també “tota la senyalització necessària, tant vertical com horitzontal, per a indicar que és un camí escolar”. Així, la Brigada Municipal, començarà pròximament la instal·lació de tots els elements i senyals perquè estiga tot llest al setembre.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez ha assenyalat que “després de la pandèmia, reprenem aquest projecte contant amb la bona experiència del primer camí i amb la finalitat de facilitar els accessos per als vianants al col·legi, perquè xiquetes, xiquets i acompanyants puguen acudir amb la major seguretat, en aquest cas per la part alta d'Almenara”.

Aquest serà el segon esglaó visible d'una xarxa de camins segurs i interconnexions que a poc a poc anirà realitzant-se dins del programa amb l'objectiu de facilitar la mobilitat segura i que s'ha anat treballant i consensuant des de l'Ajuntament d'Almenara a través de la Policia Local, amb l'AMPA i la comunitat educativa.

 

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació