Almenara celebrarà la finalització dels espigons que protegeixen la platja Casablanca

Coincidint amb la Fira d’Estiu a la Mar, el dijous es descobriran les lletres corpòries en el Passeig Marítim i el divendres es realitzarà un correfocs

ESCOLLERAS.jpeg

L'Ajuntament d'Almenara organitzarà, coincidint amb la Fira d’Estiu a la Mar, una sèrie d'actes commemoratius per la finalització de les obres de les esculleres de la Platja Casablanca per part del Govern d'Espanya, que significaran la recuperació i protecció del litoral, així com un impuls econòmic per al nucli marítim.

L'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “després de tants anys d'espera, després de tants anys de sofriment, de destrosses pels temporals, de regressió, hem aconseguit l'objectiu de tindre uns espigons que ens protegisquen, qüestió que pensem que hem de celebrar amb uns actes especials a la Platja Casablanca, i què millor que fer-los coincidir la setmana vinent amb la celebració de la Fira d’Estiu del Comerç a la Mar, una de les activitats de referència de la nostra localitat”.

Així, dijous que ve 14 de juliol, després de la inauguració de la Fira d’Estiu a la Mar, que serà a les huit de la vesprada, es descobriran les lletres corpòries, que formen el nom i l'escut d'Almenara, que s'han instal·lat en la pèrgola situada entre el final del Passeig Marítim del barri antic de la Platja Casablanca i l'inici del passeig de fusta. Aquestes lletres corpòries, que s'il·luminaran a la nit, seran una de les noves icones d'Almenara i es convertiran “en un punt de trobada” segons l'alcaldessa.

I el divendres 15, a partir de les 22.30 hores el foc prendrà el Passeig Marítim de la Platja Casablanca amb un espectacular correfocs a càrrec de la Diabòlica de Morvedre i la Colla Garramatxa d'Almenara, que començarà en el mirador i tindrà el seu espectacle final en la pèrgola on s'han instal·lat les noves lletres corpòries.

L'alcaldessa ha convidat a veïns i visitants a visitar la Platja Casablanca especialment la setmana vinent, per a veure les noves esculleres i zona marítima, aprofitant la Fira d’Estiu a la Mar i les activitats commemoratives pel final de les obres més esperades de les últimes dues dècades.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació