Acaben les obres d'accessibilitat a la zona esportiva, piscina i auditori d'Almenara

S'han millorat els accessos per als vianants i eliminat barreres arquitectòniques gràcies al Pla 135 de la Diputació de Castelló

ZONAESP4.jpg

Ja han acabat les obres per a millorar l'accessibilitat a la zona esportiva municipal, piscina i Auditori Vicent Casanova Rebollar que ha executat l'Ajuntament d'Almenara dins de la seua línia política de continuar millorant l'accessibilitat en l'entorn urbà. Aquesta actuació s'emmarca dins de les obres del Pla 135 de la Diputació de Castelló a Almenara de l'exercici 2021, juntament amb l'adequació de la Plaça de la Font, que s'està realitzant en aquests moments.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la importància d'aquesta actuació que “facilitarà i millorarà d'una manera notable l'accés per als vianants a les instal·lacions esportives i auditori d'Almenara, suprimint les barreres arquitectòniques i els problemes que existien en la pavimentació”. D'aquesta manera els serà molt més fàcil a les persones amb diversitat funcional, que vagen en cadira de rodes, acudisquen amb carrets de bebé, o gent més major arribar a la piscina, al tennis o a les representacions i esdeveniments que es realitzen en l’Auditori Municipal Vicent Casanova Rebollar.

L'Ajuntament d'Almenara continuarà escometent en el municipi, de manera gradual, obres i actuacions que faciliten l'accessibilitat, tant en la via pública, com a les instal·lacions municipals.

 

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació