L'Ajuntament d'Almenara augmenta els dies de recollida de voluminosos durant l'estiu

Se sancionarà a aquelles persones que els depositen fora de les jornades habilitades

voluminosos.jpeg

L'Ajuntament d'Almenara augmentarà fins al 31 d'agost les jornades habilitades per a la recollida de voluminosos per part de la Brigada Municipal. Així, a la Platja Casablanca, es podran traure al carrer, al costat dels contenidors cada dimecres i dijous, mentre que en el nucli urbà d'Almenara es podran traure els dijous. En la jornada següent al matí serà la recollida.

Fora d'aquests horaris i dies està prohibit traure voluminosos al carrer. Si s'incompleix la normativa se sancionarà a les persones infractores atesa l'Ordenança Municipal del Medi Ambient per a la Protecció dels Espais Públics en Relació amb la seua Neteja i Retirada de Residus que recull com falta greu abandonar mobles o estris en la via o espais públics (art. 70) amb una multa de 300 euros per als infractors (art. 71). Per a això s'establirà una campanya especial de control i vigilància.

En cas de necessitat, es podran traslladar aquests voluminosos a l'Ecoparc d'Almenara, que està obert els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 hores i de 16 a 19, i dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores. Els dimecres estarà tancat.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha apel·lat al “civisme i l'educació per a tindre els carrers nets i sense els voluminosos de manera permanent” pel que ha recordant que “s'han de traure els dies habilitats a aquest efecte i no quan es vulga”. Per això, “davant el gran volum que s'està traient s'ha decidit ampliar les jornades, però també demanem que es respecte el calendari o els porten a l'ecoparc”. Pérez ha recordat que l'incompliment d'aquesta normativa implicarà sancions atesa l'ordenança vigent.

bannerdigital.pngashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació