Més de 350 xiquets i xiquetes d'Almenara participen en les propostes de l'ajuntament per a conciliar la vida laboral i familiar a juliol

L’Escola d’Estiu, els Tallers Mariners, el Campus Esportiu i les activitats estiuenques de l’Escola Infantil Municipal han començat aquest matí

escolaestiu2.jpg

Més de 350 xiquetes i xiquets han iniciat aquest matí les activitats programades des de l'Ajuntament d'Almenara destinades a la conciliació de la vida laboral i familiar al llarg d'aquest mes de juliol. L’Escola d’Estiu, els Tallers Mariners, el Campus Esportiu i les activitats de l’Escola Infantil Municipal, són els quatre eixos bàsics de l'aposta estival en aquesta matèria des del consistori.

En les instal·lacions del CEIP Juan Carlos I es realitza l’Escola d’Estiu, que cobreix les etapes d'infantil i primària. Allí a través de jocs, tallers i activitats lúdiques l'alumnat aprendrà un any més la convivència i l'educació en valors com la igualtat o la sostenibilitat.

Els Tallers Mariners es realitzen com cada any en el Centre Cultural Miguel Hernández de la Platja Casablanca. La novetat d'aquesta edició és que s'han ampliat a tots els dies de dilluns a divendres. Allí les xiquetes i xiquets aprenen també valors a través de jocs i activitats lúdiques i divertides.

Les xiquetes i xiquets d'entre 0 i 3 anys compten aquest mes amb la proposta de l’Escola Infantil Municipal d'Almenara, que és gestionada de manera directa per l'ajuntament i que prolonga aquest mes de juliol les seues activitats i propostes educatives.

Finalment, un any més se celebra el Campus Esportiu d'Almenara, on els xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys, no sols aprenen a través de jocs i activitats educatives, sinó que s'endinsen en el món de l'esport i els hàbits saludables.

L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat “la gran acceptació de les propostes realitzades des de l'ajuntament, ja que són més de 350 xiquets i xiquetes les que s'han inscrit per a participar en les activitats previstes per a conciliar la vida laboral i familiar aquest mes de juliol, però també per a formar-se, divertir-se, realitzar tallers i jocs, sense oblidar el foment dels hàbits saludables i l'esport”. Pérez ha assenyalat que “continuarem apostant en el futur per aquesta mena d'iniciatives”.

ashotur22

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació