Conferència sobre el Castell esta vesprada a Almenara

cartell confe ricoÀUDIO| Amb Estel Bosó hem parlat de la conferència sobre el Castell d'Almenara que organitzada per "Salvem l'Agüelet" pronunciarà hui l'arquitecte i ingenier Francisco Rico a les 18:30 hores a la Biblioteca. Al mateix temps també Estel Bosó ens ha contat la visita guiada que farà diumenge a l'Església de Benicalaf, població que es trobava entre Benavites i Almenara. 

Llegeix més...

Les esculleres d'Almenara, més a prop

Estbaliz AlmenaraÀUDIO | Costes publica la declaració d'impacte ambiental favorable per a la construcció de les esculleres a Almenara. A partir d'ara licitació, adjudicació i construcció de les obres. Hem parlat amb una exultant alcaldessa, Estibaliz Pérez, que afirma seran ferms en que es culmine l'obra. D'això i d'altres temes d'actualitat.

Música, motor i food truks el cap de setmana a l'Almenara Motor Festival

Juanma Garcia Toni MonleonÀUDIO| Amb Toni Monleón i Juanma García comentem totes les activitats, concerts i zona gastronòmica que hi haurà a l'Almenara Motor Festival que obrirà demà a l'aparcament de Nova Almenara i estarà fins diumenge. Els concerts, el tardeo i les exposicions seran d'accés lliure, mentre que caldrà inscripció amb preus diferents depenent del que s'agarre per les rutes amb cotxes, activitats aqüàtiques, zona d'acampada i de caravanes. 

Llegeix més...

ashotur

auditori generico bajo

banner ser randero venta online

san bernardo

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació