La Vall d'Uixó celebra fins al 22 de maig les I Jornades dels Formatges de Castelló

Ashovall impulsa aquesta iniciativa per a mostrar la varietat gastronòmica de l'hostaleria local amb el formatge com a element comú de proximitat

Jornades formatge

L'objectiu de les I Jornades dels Formatges de Castelló és mostrar la varietat gastronòmica de l'hostaleria local amb un element comú de proximitat. Se celebraran a la Vall d'Uixó fins al 22 de maig, amb l'impuls d'Ashovall, l'associació d'hostaleria de la localitat.

El president d'Ashovall, Pedro Ribera, i el regidor de Comerç, Jorge García, han presentat aquesta iniciativa que compta amb el suport de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, amb la finalitat de potenciar el sector hostaler des de la qualitat i la diversificació. 

En els 10 locals participants es poden trobar tapes, pizzes, entrepans, plats, hamburgueses… I és que l'acció tracta de “promocionar els formatges de la província i l'hostaleria local”, ha destacat Ribera. Els locals participants són: El Pecat Restaurant, Tant Munta Cubà, L'Horta Cuina Conscient, Va mirar Café, El Guano Restaurant, Mossets, Racó Casa Tere, La Muralla Hamburgueseria, Soqué i Bocatería Esportiu.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

LAVALL recital 225x225px

 

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació