apBANNER HISTORIA300x300px apBANNER AGUA300x300px 

 

 

 

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó inicia un pla per a reduir la temporalitat laboral i adaptar-se a la normativa europea

Reunió consolidacióÀUDIO| Zaida Moreno, regidora de Personal i Interior de la Vall d'Uixó ens conta totes els detalls del procés. A més també parlemde la propera creació de punts wifi al municipi així com del nou servei de Justícia a partir de setembre, anomenat Justiprop.

COMUNICAT AJUNTAMENT DE LA VALL D'UIXÓ

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha iniciat l'elaboració d'un Pla de Consolidació i Estabilització de l'Ocupació, amb l'objectiu de “reduir la interinitat laboral al 8% que obliga la Unió Europea” i que és “un requisit indispensable per a poder rebre subvencions o ajudes”, tal com ha explicat la regidora de Recursos Humans, Zaida Moreno.
✅ Actualment la taxa de temporalitat en plantilla municipal és del 42%, unes 100 persones. Per això, la regidora s'ha reunit amb els representants sindicals de l'Ajuntament i amb els treballadors i treballadores que es troben en esta situació “per a explicar-los de primera mà com serà el procés i el calendari”, mostrant així “sensibilitat pel personal que forma part d'esta casa des de fa molts anys”.
🗓️ Esta iniciativa arriba després de l'acord aconseguit a nivell nacional entre el Govern d'Espanya i els sindicats per a reduir la temporalitat i la precarietat i estabilitzar les plantilles en l'administració pública. El Decret Llei marca un límit de tres anys per a aconseguir este objectiu, per la qual cosa el 31 de desembre de 2024 ha d'estar complida la consolidació.
💬 Per a aconseguir-ho, Moreno ha detallat que el 31 de desembre de 2021 l'Ajuntament de la Vall d'Uixó tindrà llista l'oferta pública de consolidació, a la fi de 2022 s'hauran publicat totes les convocatòries i en 2023 i 2024 es realitzaran els processos selectius, encara que els primers podrien ja celebrar-se al llarg de 2022 per a agilitzar el pla.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

LAVALL recital 225x225px

 

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació