banner coves ser

Inaugurades les aules ambientals de Nules i la Vall d'Uixó

 

 

SA3El president de el Consorci Palància Belcaire, Rafael Mateu, ha acompanyat avui a la secretària autonòmica d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Paula Tuzón i al sotsdirector general de Canvi Climàtic i Qualitat Ambiental, José Vicente Miró, a l'acte d'inauguració de l'aula ambiental de l'ecoparc de la Vall d'Uixó. Prèviament, el president i la gerent de el Consorci, Silvia López, han inaugurat també l'aula ambiental de Nules, acompanyats per l'alcalde del municipi, David García.

Durant l'acte, Paula Tuzón ha visitat també un model d'ecoparc mòbil de la xarxa de el Consorci Palància Belcaire i ha traslladat en nom de la Generalitat "la satisfacció per la funcionalitat dels ecoparcs i l'esforç realitzat per la informatització dels mateixos, així com per l'existència d'aquestes aules ambientals que acompanyen en el procés de l'reciclatge de la ciutadania ".
 Per la seva banda, el president de el Consorci Palància Belcaire ha considerat "fonamental que la ciutadania ens conscienciem a la separació des de les nostres llars" i ha convidat a tots els col·lectius a visitar aquestes aules ambientals "per conèixer què es fa i com es gestionen els residus que generem ". Així mateix, Mateu ha instat a "reciclar en equip, treballar en conjunt perquè les tres R 's, Reduir, Reutilitzar i Reciclar siguin una realitat i aconseguim un planeta més sostenible".
 
 
 "Si més recicles, menys pagues"
 
NulesEl president ha recordat que tots els municipis consorciats compten amb la Targeta Verda, a través de la iniciativa mediambiental "Si més recicles menys pagues". En aquest punt ha recordat que "més de 20.000 usuaris van ser beneficiaris a través dels punts ecològics obtinguts a l'hora de reciclar durant 2019, arribant a obtenir fins a un 50% de reducció en la taxa per valorització i eliminació de residus urbans, amb descomptes valorats en 40 euros ". SA4

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació