La UDE torna a jugar contra el Buñol en la promoció d'ascens

POLDI SORRIBESÀUDIO | Poldi Sorribes, entrenador de la UDE, ens visita a la ràdio per parlar del sorteig de la promoció d'ascens que enfrontarà a la UDE i al Bunyol. El partit d'anada serà aquest dissabte al Beltran Baguena, i el de tornada el diumenge 29 de maig al José Mangriñán. Si la UDE aconsegueix passar aquesta fase, tornarà a jugar el 4 de juny.

La Vall contracta les obres de Moleta i Colonia per valor d'1,7 milions d'euros

carmen24fÀUDIO | Carmen García, regidora d'Educació i Habitatge, ens ha parlat de les obres que han contractat per valor d'1,7 milions d'euros per a la rehabilitació dels col·legis Moleta i Colonia. També ens ha parlat dels tallers de participació per a aportar propostes per al futur del barri Sant Antoni.

Manos Unidas celebrarà un festival solidari aquest dissabte

WhatsApp Image 2022 05 17 at 23633 PMÀUDIO | Fina Fernández ens ha presentat el festival solidari que ha organitzat Manos Unidas per a aquest dissabte al teatre Carmen Tur. A les 17h hi haurà música i dansa amb Schola Cantorum, Shotokan i Rytme, i a les 18:30 poesia i teatre amb Amics de la poesia i Amics i amigues del teatre. L'entrada serà un donatiu de 3€.

L'ONG Túpay organitza unes jornades solidàries per a aquest dissabte

tupay17mÀUDIO | Ana Bernat, professora i tutora de 4ºC a l'IES Honori Garcia, acompanyada de les alumnes Diana Corredera i Carla García ens han presentat les jornades solidàries que han organitzat per a aquest dissabte a les 10:30 a la plaça del parc, en favor de l'ONG Túpay.

Alumnes de l'IES Benigasló visiten Mauthausen

WhatsApp Image 2022 05 16 at 14456 PMÀUDIO | Tania Baños, diputada provincial de memòria històrica, acompanyada de membres de l'IES Benigasló com el seu vicedirector, Vicent Rebollar; la professora i regidora de Cultura, Maria Cruces; i cinc alumnes: Àngela, Bruno, Gal·la, Martín i Noelia, han visitat el camp de concentració de Mauthausen. La visita forma part del programa de convivència democràtica de la FVMP.

La UDE finalitza la temporada i es prepara per a la promoció d'ascens

Ude Ruper 16mÀUDIO | Com és habitual cada dilluns, parlem de la UDE amb Ruper Izquierdo. Ja ha acabat la temporada i tenim la classificació final del grup de la UDE, que ha conclòs la temporada amb 65 punts, ha guanyat 20 dels 30 partits i només n'ha perdut 5. Aquesta vesprada coneixerà al seu rival per a la primera eliminatòria per a l'ascens.

Maritxé Abad farà una tertúlia de poesia demà a les 9:30 a la cafeteria Forn Eloisa

Maritxe 16mÀUDIO | Maritxé Abad, autora de "De un invierno frenético que acaeció en Triana" farà demà a les 9:30, a la cafeteria Forn Eloisa, una tertúlia sobre poesia, en la qual recitarà poesia i també animarà a recitar poesia a la resta de participants. També ens ha parlat dels projectes en els quals està treballant actualment. 

Mirades inclusives (16 de maig 2022)

Mar i Marian 16mÀUDIO | Com cada dilluns, arranquem la setmana amb el programa "Mirades inclusives". Hui hem tingut a Mar Arzo, regidora d'Esports, i a Marian Artero, regidora de Serveis Socials. Hem parlat d'esports i de la programació de "Gent gran" del mes de maig, que també comptarà amb les Olimpiades de Majors el pròxim divendres 27.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222

LAVALL recital 700x125px 1

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

 

LAVALL recital 225x225px

 

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació