banner coves ser

La Universitat Popular la Vall es reinventa per al proper curs

marian artero torres 27 7 21ÀUDIO| La regidora de Serveis Socials, Marian Artero i l'educador social i coordinador de la Universitat Popular, José Miguel Torres, ens han contat com será la nova Universitat Popular la Vall que vorà la llum la propera tardor. En la segona quinzena d'agost eixiran les primeres propostes d'activitats i els llocs i periòdes d'inscripció. 

El divendres, visita al Casc Històric i al Museu d'Història i Etnologia de Moncofa

museu moncofaÀUDIO| Amb José Albelda des d'Arqueocas hem parlat de la ruta prevista divendres a Moncofa, amb inscripció gratuïta a l'Oficina de Turisme. A més també hem comentat altres rutes com la festa Vertumnalia del diumenge a la Vila Romana del Benicató de Nules amb visita teatralitzada (incripcions gratuïtes en Arqueocas 644823706) o la visita a Almassora en Escenaris de la Guerra. Més informació en www.arqueocas.es o en les Oficines de Turisme.

Carles García Fas, nou president de les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer de la Vall d'Uixó

carles garcia fas 27 7 21ÀUDIO| Després de les eleccions del passat cap de setmana, Carles García Fas, es el nou president de les Festes Patronals de Sant Vicent Ferrer de la Vall d'Uixó en substitució de Carlos Augusto García, que passarà a ser vicepresident en una junta continuista i que buscarà rependre a l'abril les festes el més normalitzades possible després de dos edicions marcades per les restriccions de la pandèmia.

Nules presenta la medalla commemorativa del 25 aniversari del Museu de Medallística Enrique Giner

guillermo latorre 26 7 21ÀUDIO| Esta vesprada es tanquen els actes del 25 aniversari del Museu de Medallística Enrique Giner de Nules amb la presentació de la medalla commemorativa. El regidor de Museus, Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, ens conta tots els detalls així com també altres propostes com les rutes al poblat romà del Benicató. 

El PP demana que el Govern d'Espanya pague el cost final de la bassa del Belcaire

Herminio Serra 26 7 21ÀUDIO| El portaveu del PP de la Vall d'Uixó, Herminio Serra, ha assenyalat que una vegada s'acabe tot el procés de la bassa i es realitze la recepció, el cost repercutirà entre els llauradors usuaris de la mateixa. Els populars demanaran que el cost es pague dels pressupostos de l'Estat. A més també hem parlat d'altres temes d'actualitat local.

El futur del tennis a la Vall d'Uixó

Maria Diago 26 7 21ÀUDIO| Des del Club Tenis Uxó, Vicente José García ens ha contat la progressió dels i les tennistes del club. Maria Diago ha fet una gran participació representant a Espanya Sub-12 als campeonats d'Europa disputats a Xipre, col.laborant amb la classificació d'Espanya per a la final que serà a Còrsega. També grans resultats d'altres tennistes del club als tornejos del circuït provincial. 

La Fira del Llibre de Moncofa serà del divendres 30 de juliol al diumenge 1 d'agost

ana gracia fira llibreÀUDIO| Amb la regidora de Cultura de Moncofa, Ana Gracia, hem avançat els contiguts de la 8a Fira del Llibre de Moncofa. A més hem recordat la presentació demà a les 19:30 a la Casa de la Cultura del llibre "Reconstruir Moncofa" de José F. Albelda i Miguel Ángel Sanz, així com les activitats previstes al Pont de Fusta del Riu Belcaire des de dimarts fins dijous que ve.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

     

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació