apBANNER HISTORIA300x300px apBANNER AGUA300x300px 

 

 

 

Juan Carlos Castelló, autors a la Biblioteca

juancarlos castelloÀUDIO | El professor valler Juan Carlos Castelló ha presentat en el cicle "Autors i autores a la Biblioteca" els seus darrers llibres. El primer d'ells és sobre la transexualidad: a propósito de Morris; un tema d'actualitat on el llibre pot ajudar a destensar una qüestió que algunes persones encara es neguen a entendre. I l'altre tracta sobre la tutoría afectiva: una propuesta desde la ética del cuidado. Bones reflexions com sempre.

Inici del projecte Construïm Joventut

DAVID 10SÀUDIO | Demà dissabte tindrà lloc la primera reunió del Consell Jove en el futur Casal Jove ubicat en les pistes de pàdel. David Lluch, regidor de l'àrea, explica que el Consell Jove té un concepte més obert que el Consell d'Infància i Joventut i pot assistir qui ho desitge. D'aquesta manera s'inicia a la Vall el projecte "Construïm Joventut".

Exposició "Sense biodiversitat no hi ha vida" al Palau

biodiversitatÀUDIO | Al Centre Cultural Palau de Vivel es podrà vore des de demà dissabte 23 fins al 14 de novembre la exposició "Sense biodiversitat no hi ha vida" que organitza Ecologistes en acció.  Hem parlat amb Déborah Fandos, de l'àrea de Biodiversitat d'Ecologistes en Acció del Grup Apnal de Vinaròs, la qual ens ha explicat tant l'objectiu de l'exposició com les coses que podrem vore.

Sant Roc tancarà la "mini-temporada" de bous al carrer en la Vall

ermitasantrocÀUDIO | Amb la secretària de la Comissió de Festes de Sant Roc, Montse Naharro, hem conegut la programació d'actes de la que és la festa que tanca l'any de bous al carrer en la ciutat. Este cap de setmana i l'últim d'octubre, tornaran a ser taurins. També hem parlat de la Romeria de diumenge a l'ermita, i dels sopars i altres activitats que es faran en les festes de Sant Roc.

Caixa Sant Vicent implicada en el sector comercial

comers21octÀUDIO | Podria ser perfectament la continuïtat de la xerrada d'ahir amb el regidor de comerç, Jorge García, i els representants de les associacions comercials del municipi. Amb la presència de nou del regidor, esta volta acompanyat per el director de Caixa Sant Vicent, Alberto Almazán, hem conegut més coses de les campanyes de comerç i de la implicació de la entitat vallera que el 7 de desembre cumplirà 50 anys. D'açò també hem parlat amb el seu director.

El millor café. Torna Javier Peñarroja.

javier20octÀUDIO | Com que encara no ha pensat ni títol per a la tornada de l'espai musical de Javier Peñarroja, de moment li hem dit "el millor café". Hui ens ha sorprés (sempre ho fa) parlant-nos de Celia Cruz. De quines intencions porta de cara a la nova temporada, anirem descobrint-ho poc a poc.

25 d'octubre, dia del comerç local

comer20octÀUDIO | El 25 d'octubre del 2021marcarà un abans i un després per al comerç local. Hem conegut hui les accions que estan portant a terme les dues associacions de la ciutat, Endavant i Jo compre a la Vall, així com també com veuen el moment actual de l'activitat comercial. Ens han visitat Miguel Sánchez, Eva Botías, Miguel Ortega, i el regidor de comerç, Jorge García.

DOCS DEL MES: EL RETORN, LA VIDA DESPRÉS DE L'ISIS.

Roser Diago 19 octÀUDIO | L’accés exclusiu d’Alba Sotorra al camp d’al-Roj, al nord-est de Síria, ens mostra la dura realitat d’un grup de dones atrapades pel seu passat com a membres d’Estat Islàmic. Shamima Begum (Regne Unit) i Hoda Muthana (EUA) van marxar dels seus països manipulades per la propaganda terrorista i l’odi de les xarxes socials. Van ser demonitzades pels mitjans de comunicació i ara ningú no en vol saber res. El penediment sincer mereix una segona oportunitat? Es pot justificar que els països occidentals acceptin el retorn dels fills però rebutgen que les mares puguen tornar? La directora catalana s’esforça per comprendre els matisos d’una situació complexa i delicada. Hem parlat amb ella; també amb la Presidenta d'ACPV, Anna Oliver; i amb Roser Diago, de la Societat Cultural Amics de la Vall.

El café de la història (Les Coves de Sant Josep) Juan Fuertes

fuertes19octÀUDIO | "La història correcta de les Coves de Sant Josep referent al turisme" podria ser el títol de l'episodi de hui de "El café de la història" amb el qual ha tornat Juan Fuertes. Porta diferents testimonis escrits relacionats amb l'interés que sempre ha hagut d'entrar a les Coves, però concreta en el temps quan podria ser el moment exacte de la seua explotació turística. Interessant com sempre.

 

 

20181102 camideConquesta 945x222CARTELL REDUIT 2

BASE faldon ESAP LA VALL

 

     

TV Castelló

Multimedia

Video  Audio

Escoltan's

 

 

app banner 300x300

recorte infonord

 

 

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació