ANUNCI.jpg

 

Mirades inclusives (27 de març 2023)

WhatsApp_Image_2023-03-27_at_13.12.33.jpegÀUDIO | Hui a Mirades Inclusives hem parlat amb Emilia Miguel, Marian Artero i Salomé Castelló, coordinadora de recursos i projectes a la Fundació Manantial. Ens han parlat d'una jornada que tindrà lloc aquest dimecres al centre social Les Llimeres, on s'explicaran els canvis que ha incorporat la Llei 8/2021 per la qual es reforma la legislació civil i processal per al suport a les persones amb discapacitat en l'exercici de la seua capacitat jurídica.

 

Mirades inclusives (20 de març 2023)

mirades20mars.jpegÀUDIO | Hui l'espai Mirades inclusives ha estat centrat a conéixer tots els detalls del documental que presentaran l'ONG Túpay i Mar Navarro aquest dimecres 22 de març a les 18 h a la biblioteca municipal, 'Una educació transformadora', un xicotet resum de tota la tasca que fa l'organització al Perú. D'altra banda, com a commemoració del Dia del Treball Social, coneixem que demà la Vall d'Uixó celebrarà una jornada informativa on es presentarà el pla estratègic de Serveis Socials a totes les treballadores. Ens ho conten Emilia Miguel, Lola Fernández, Marian Artero, Teresa Pallardó i Maruja Galindo.

Mirades inclusives (27 de febrer 2023)

mirades27feb.jpegÀUDIO | Com cada dilluns, comencem setmana amb l'espai Mirades inclusives, amb Lola Fernández, Marian Artero, i Amparo Falcó, tècnica de l'oficina Pangea. Coneixem tots els detalls sobre la festa Maritor Martenitsa, que se celebrarà aquest dimecres. A més, ens parlen d'un projecte que es presentarà el dijous, 'El nostre veïnat'.

Mirades inclusives (13 de febrer 2023)

marian13feb.jpegÀUDIO | Com cada dilluns, comencem setmana amb l'espai Mirades inclusives. En aquesta ocasió dedicat a parlar de la síndrome d'angelman i del càncer infantil, ja que el 15 de febrer és el Dia Internacional dels Xiquets amb Càncer i el Dia Internacional de la Síndrome de Angelman. Parlem amb la regidora de Serveis Socials, Marian Artero; amb Maria José Montes, des de Sonriendo con Martín i mare de Martín; i amb Jorge Vicent, des d'Aspanion.

Mirades inclusives (12 desembre 2022)

mirades12des.jpeg

ÀUDIO | Com cada dilluns, comencem setmana amb Mirades inclusives. Aquesta ocasió amb la coordinadora de Serveis Socials Comunitaris, Lola Fernández, i amb la regidora de Serveis Socials, Marian Artero. Ens han parlat de la taula rodona sobre la diversitat funcional que s'ha celebrat hui, i de la previsió que fan de les activitats que hi ha programades tant per a aquesta setmana com per a la vinent, com la visita al centre ocupacional o el dia del voluntariat.

Mirades inclusives (28 de novembre 2022)

mirades28nov.jpeg

ÀUDIO | Com cada dilluns, comencem setmana amb la secció 'Mirades inclusives'. En aquesta ocasió hem conegut el programa d'activitats orientades a la gent gran, que s'han dividit en formació, dinars i campionats de jocs, i estaran en marxa durant desembre, febrer i gener. Ens ho  conta la coordinadora de Serveis Socials Comunitaris, Lola Fernández, amb la regidora de Serveis Socials, Marian Artero.

Mirades inclusives (31 d'octubre 2022)

mirades31octÀUDIO | Hui a Mirades Inclusives hem conegut part de la programació que s'ha elaborat per a commemorar el dia universal dels xiquets i xiquetes i que estarà en marxa durant tot el mes de novembre. La temàtica d'enguany és el dret a la salut emocional i mental. Ens ho conta Emilia Miguel, acompanyada de la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, i la tècnica d'infància i adolescència, Angela Rubio.

Mirades inclusives (24 d'octubre de 2022)

mirades24octÀUDIO | Comencem temporada de l'espai 'Mirades inclusives' amb Lola Fernández i Emilia Miguel. En aquest cas hem parlat del projecte 'Itineraris d'inserció social', orientat a què les persones que reben la Renda Valenciana d'Inclusió tinguen un acompanyament professional per a la seua inclusió sociolaboral. Ens ho conta Emilia Miguel acompanyada de la regidora de Serveis Socials, Marian Artero, i de les tècniques socials, Maite Escanciano i Maria Dollores Rubert.

Mirades inclusives (27 juny 2022)

mirades27jÀUDIO | Comencem l'última setmana de juny amb el tancament de temporada de l'espai 'Mirades inclusives', amb la regidora de Serveis Socials, Marian Artero; les tècniques de Serveis Socials, Lola Fernández i Angela Rubio. Ens han parlat dels viatges de l'Imserso, i de les activitats de l'estiu jove, entre altres qüestions.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació