ANUNCI.jpg

 

6.25 Café (Augusto Callado i Pablo Huerta del Valle)

augusto9fÀUDIO | Augusto Callado ens ha portat altra entrevista amb un gran del basket: Pablo Huerta del Valle. També ens ha contat les raons de la seua decisió de deixar la presidència del Club. Però el continuarem tenint en el 6.25 Café per a portar-nos, com sempre fa, la millor informació esportiva del basket.

El Café de les vivències (Fernando Nebot Lluch)

fernandonebotÀUDIO | Amb Fernando Nebot Lluch hem tingut un "cafè de les vivències" on ens ha contat anècdotes dels viatges que ha fet en 30 anys (4 milions de quilòmetres recorreguts) degut a la seua feina comercial. Ara gaudeix de les seues aficions: les muntanyes de la Vall, l'Associació Arqueològica, i el seu bloc de senderisme i història.

El Rebost de la Vall (Especial 75 aniversari Colònia Segarra)

gargallo16nÀUDIO | Josep Gargallo ens ha contat amb tot luxe de detalls la història de la Colònia Segarra, o "el poblet", que recentment ha complert 75 anys d'existència. Hem conegut com es va iniciar tot, la distribució de les casetes i com es podien adquirir, els documents que calia omplir, i les anècdotes. 

Café exprés (última hora reunió Alcaldia i Junta Local Fallera)

fallessÀUDIO | Amb l'alcaldesa de la Vall d'Uixó, Tania Baños, hem fet un café exprés per a conéixer com ha anat la reunió amb la Junta Local Fallera. Esta mateixa vesprada es donaran a conéixer les mesures que s'han prés. L'alcaldesa demana serenitat i ha avançat que es prendran més decisions en el seu moment.

 

    ANUNCI.jpg

 


                                                                                         logo-ojd-interactiva.png.webp

 

Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar l'experiencia de navegació. Si segueix navegant entenem que accepta el seu us. Més informació